آموزش خرید حرفه ای عرضه اولیه

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 3
  • بازدید دیروز : 4
  • بازدید کل : 7539

"ثالوند"دوشنبه معرفی می شود/ زمان احتمالی عرضه اولیه ۱۰ درصد دومین شرکت


"ثالوند"دوشنبه معرفی می شود/ زمان احتمالی عرضه اولیه ۱۰ درصد دومین شرکت

سرمایه گذاری مسکن الوند زمان جلسه معارفه را دوشنبه جاری تعیین کرد تا احتمالا" طی روزهای آینده با عرضه اولیه ۱۰ درصد سهام، به عنوان دومین شرکت جدید سال ۹۵ وارد بازار شود.
 

 

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، سرمایه گذاری مسکن الوند که از 7 فروردین سال جاری که به عنوان پنجاه و پنجمین شرکت در بازار اول معاملات فرابورس و در گروه املاک و مستغلات درج نماد شده و در نوبت عرضه اولیه سهام ایستاده ، دوشنبه جاری برای سرمایه گذاری معرفی می شود تا احتمالا" چهارشنبه جاری به عنوان دومین شرکت جدید سال ( بعد از کاغذ پارس) وارد بازار سهام شود.

با این حال باید منتظر اطلاعیه رسمی شرکت فرابورس درباره زمان قطعی عرضه اولیه بود.

براساس این گزارش، طبق هماهنگی های به عمل آمده قرار است ساعت 14:30 دوشنبه جاری 3 خرداد، آخرین وضعیت مالی و عملیاتی "ثالوند" در محل سهامدار عمده یعنی گروه سرمایه‌گذاری مسکن واقع در بلوار میرداماد، میدان مادر، خیابان شاه نظری، نبش خیابان ششم برگزار شود.

سرمایه اسمی سرمایه گذاری مسکن الوند در تیر سال گذشته از 5 به 30 میلیارد تومان رسیده و دی ماه سال گذشته از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل شده است.

این شرکت در برابر پیش بینی سود 539 ریالی هر سهم سال مالی جاری، در عملکرد میاندوره ای 6 ماهه منتهی به اسفند 94 قادر به تحقق 5 درصد یعنی 27 ریال از سود شده و......

 

منبع: http://boursepress.ir

"ثالوند"دوشنبه معرفی می شود/ زمان احتمالی عرضه اولیه ۱۰ درصد دومین شرکت
انتشار : ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

عرضه اولیه سهام شرکت سرمایه‌گذاری مسکن الوند


به زودی در فرابورس انجام می‌شود؛
عرضه اولیه سهام شرکت سرمایه‌گذاری مسکن الوند

 

شرکت سرمایه‌گذاری مسکن الوند، از شرکت‌های تابعه گروه سرمایه‌گذاری مسکن، در روزهای آتی با نماد «ثالوند» در بازار فرابورس عرضه خواهد شد.

شرکت سرمایه‌گذاری مسکن الوند، از شرکت‌های تابعه گروه سرمایه‌گذاری مسکن، در روزهای آتی با نماد «ثالوند» در بازار فرابورس عرضه خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‎رسانی بازار سرمایه (سنا) و به نقل از شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن، در پی درج نماد شرکت سرمایه‌گذاری مسکن الوند در فروردین ماه امسال در بازار اول فرابورس، بخشی از سهام این شرکت در روزهای آتی در بازار سرمایه عرضه خواهد شد.

پس از شرکت‌های سرمایه‌گذاری مسکن تهران، شمال شرق، شمالغرب، پردیس و زاینده‌رود، این ششمین شرکت از زیر مجموعه‌های ثمسکن است که در بازار عرضه می‌شود.

شرکت سرمایه‌گذاری مسکن الوند از شرکت‌های تابعه گروه سرمایه‌گذاری مسکن است که با تحت پوشش قرار دادن استان‌های مرکزی و قم فعالیت خود را از سال 1369 آغاز کرد.

در این شرکت تاکنون عملیات اجرایی حدود چهار هزار و 700 واحد مسکونی بازیر بنای نزدیک به 520 هزار متر مربع در قالب 26 پروژه و نیز 12 پروژه تجاری و اداری با زیر بنای کل حدود 47 هزار متر مربع آغاز شده است که از این میزان 27 پروژه با زیر بنای کل حدود 500 هزار متر مربع به اتمام رسیده است. احداث سرپرستی بانک مسکن در شهر اراک و پروژه یک هزار و 440 واحدی مسکن مهر امام صادق (ع) اراک از جمله سوابق این شرکت به شمار می‌رود.

منبع: http://tsenews.com

عرضه اولیه سهام شرکت سرمایه‌گذاری مسکن الوند
انتشار : ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

مزیت ها، پتانسیل های عرضه اولیه "چکاپا"


در جلسه معارفه شرکت گروه صنایع کاغذ پارس مطرح شد:

مزیت ها، پتانسیل ها و نقاط ضعف "چکاپا" از زبان مدیران ارشد

این مجموعه از مزیت های متعددی برخوردار است که از جمله آن می توان به پایین بودن بهای تمام شده تولید محصولات بدلیل قیمت پایین تفاله نیشکر به عنوان مواد اولیه مصرفی، برخوردای از دانش فنی و تکنولوژی روز دنیا، در اختیار داشتن بخش عمده ای از بازار فروش محصولات و نیز تملک دارای هایی با ارزش بالا اشاره کرد.
جلسه معارفه شرکت گروه صنایع کاغذ پارس طی روز گذشته در محل هتل سیمرغ تهران برگزار شد تا آخرین وضعیت عملیاتی و سودآوری اولین و تنها تولید کننده کاغذ ویرجین با حضور مدیران ارشد این مجموعه، کارشناسان و تحلیلگران بازار سرمایه و با همراهی برخی از خبرنگاران اصحاب رسانه تشریح شود.

برآورد ارزش ذاتی دو هزار میلیارد تومانی شرکت

بر اساس گزارش بورس نیوز، در ابتدای جلسه محمد جواد مقدم سهامدار 99 درصدی شرکت کاغذ پارس عنوان کرد: این مجموعه از مزیت های متعددی برخوردار است که از جمله آن می توان به پایین بودن بهای تمام شده تولید محصولات بدلیل قیمت پایین تفاله نیشکر به عنوان مواد اولیه مصرفی، برخوردای از دانش فنی و تکنولوژی روز دنیا، در اختیار داشتن بخش عمده ای از بازار فروش محصولات و نیز تملک دارای هایی با ارزش بالا اشاره کرد.

محمد جواد مقدم افزود: طی چند سال اخیر بررسی های متعددی با شرکت ها و کارشناسان خارجی جهت بررسی ارزندگی ، نقاط قوت و ضعف این مجموعه انجام شده است. به طوریکه هزینه احداث کارخانه گروه صنایع کاغذ پارس در شرایط فعلی دو هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

وی با بیان اینکه بازار فروش محصولات به طور انحصاری در اختیار شرکت کاغذ پارس قرار دارد، در این خصوص گفت: این موضوع یکی از نقاط قوت "چکاپا" به شمار می رود و موجب می شود تا در شرایط رکود اقتصادی آسیب کمتری ببیند.

سهامدار عمده شرکت گروه صنایع کاغذ پارس ادامه داد: در کشور ما حدود 100 کارخانه تولید کاغذ وجود دارد که بسیاری از آنها تأمین کننده مواد مورد نیاز تولید محصولات در کارخانجات کارتن سازی هستند و ارزش افزوده ای برای آنها ندارد. اگرچه این مجموعه نیز در این زمینه فعالیت دارد، اما این بخش در واحدهای تولیدی آن اهمیت چندانی ندارد و بزودی از چرخه تولید محصولات خارج می شود تا تنها کاغذ ویرجین در این شرکت تولید شود.

عرضه 20 درصد دیگر از سهام "چکاپا" طی سه سال آتی

مقدم در خاتمه به قیمت گذاری 10 درصد از سهام شرکت کاغذ پارس در فرآیند کشف قیمت آن در روز عرضه اولیه در فرابورس اشاره کرد و گفت: جلسه ای طی روز جاری با مدیران و کارشناسان ارشد شرکت فرابورس جهت انجام برنامه عرضه اولیه برگزار می شود و به طور قطع زمان انجام این برنامه از طریق شرکت فرابورس اطلاع رسانی می شود. علاوه بر این، با توجه به اینکه پس از واگذاری 10 درصد از سهام "چکاپا" همچنان تملک 90 درصد از سهام شرکت در اختیار سهامدار عمده قرار دارد، به طور قطع حمایت های لازم از روند معاملات سهام شرکت در روزهای آتی انجام می شود. افزون بر آن، سهامدار عمده طبق قوانین بازار سرمایه متعهد شده تا طی سه سال آتی 20 درصد دیگر از سهام شرکت را در بورس عرضه کند تا میزان مالکیت آن طی دوره مذکور به 70 درصد برسد.

پیش بینی رشد مصرف محصولات تولیدی "چکاپا"

در ادامه، احمد مقدم مدیر عامل گروه صنایع کاغذ پارس در تشریح وضعیت عملیاتی این مجموعه اظهار داشت: دو بخش تولید کننده کاغذ درکشور ما همچون تولید کنندگان کاغذ بازیافتی و نیز کاغذ ویرجینی وجود دارد که شرکت کاغذ پارس تنها تولید کننده خمیر کاغذ بصورت ویرجین می باشد.

مقدم افزود: شرکت های کاغذ سازی و تیشو سازی از جمله مصرف کنندگان اصلی محصولات تولیدی "چکاپا" به شمار می روند که در شرایط فعلی پیش بینی می شود تا مصرف تیشو با رشد همراه شود. بطوریکه طبق برآوردها انتظار می رود تا مصرف تیشو از 100 تن به 800 تن افزایش یابد که جهت تولید آنها به 500 تن خمیر کاغذ نیاز است و این مجموعه تنها منبع تأمین آن است.

صادرات محصولات به شرکت های اروپایی و آسیایی

وی به صادرات محصولات تولیدی شرکت اشاره کرد و ابراز داشت: با افتخار می توان گفت که در حال حاضر شرکت از حالت واردات محور به صادرات محور تبدیل شده و بخش عمده ای از محصولات به کشورهای خارجی همچون ایتالیا، آلمان، اندونزی، تایلند, تایوان ، ترکیه، لهستان و چین صادر می شود.

شرایط واگذاری شرکت به بخش خصوصی و نتایج عملکرد مدیریت جدید

مدیر عامل گروه صنایع کاغذ پارس به شرایط واگذاری شرکت به بخش خصوصی در سال 88 اشاره کرد و گفت: ثبت زیان انباشته 138 میلیارد تومانی در صورت های مالی، عدم اتخاذ هر گونه تصمیم جدی جهت نوسازی و بازسازی واحدهای تولیدی، کاهش ظرفیت اسمی تولید به 20 درصد، بدهی های معوق و ... از جمله موانع و شرایط نامناسب عملیاتی و سودآوری شرکت در زمان واگذاری آن به بخش خصوصی بود که با مدیریت صحیح و کارآمد مدیریت جدید اوضاع عملیاتی شرکت بهبود یافت. به طوریکه با اقدامات انجام شده توسط تیم مدیریت جدیدی حدود 15 درصد ضایعات تولید کاهش یافت و در کنار آن ماشین آلات و تجهیزات به روز دنیا خریداری شد و در نهایت می توان گفت هزینه ریکاوری بویلر حدود 30 میلیارد ریال و هزینه مصرف آب حدود 18 درصد کاهش یافت.

مقدم ادامه داد: تولید مقوای بهداشتی و کاغذ فلوتیک از جمله محصولاتی هستند که برای اولین بار در این مجموعه تولید شد.

مزیت ها، پتانسیل های "چکاپا"

وی به مزیت ها و فرصت های پیش روی شرکت اشاره کرد و گفت: ارزان بودن مواد اولیه مصرفی، وجود منابع عظیم آبی، شبکه بازاریابی و فروش در ایران بویژه در بخش خمیر، نوسازی و بازسازی واحدهای تولیدی، معافیت از مالیات بر ارزش افزوده و بهای تمام شده پایین تولید محصولات از جمله مزیت های اصلی این مجموعه به شمار می رود.

در کنار آن راه اندازی واحدهای تیشوسازی و افزایش مصرف خمیر کاغذ، پیش بینی بهبود دو نرخ رشد اقتصادی و نیز افزایش نرخ فروش محصولات با توجه به رشد نرخ دلار مبادله ای از جمله فرصت های پیش روی شرکت می باشد.

نقاط ضعف و تهدیدهای پیش روی سودآوری شرکت

مدیر عامل شرکت گروه صنایع کاغذ پارس نقاط ضعف و تهدید های پیش روی این مجموعه را برشمرد و گفت: افزایش نیاز به نوسازی واحدهای تولیدی، دوری از پایتخت از جمله این موارد هستند و در کنار آن وجود قوانین تسهیل واردات کاغذ، سرمایه گذاری در سال آینده، نوسانات قیمت های جهانی و ریسک تجاری نیز تهدیدهای شرکت به شمار می رود.

آخرین وضعیت عملیاتی

در خاتمه، معاونت مالی و اقتصادی شرکت به رشد سودآوری و پوشش زیان انباشته "چکاپا" از سال 92 تاکنون اشاره کرد و اظهار داشت مقدار فروش محصولات در سال 94 حدود 146 میلیارد تومان بوده که نسبت به سال 93حدود 40 میلیارد تومان افزایش یافته است. همچنین با پوشش زیان انباشته 138 میلیارد تومانی از سال 92 به سود عملیاتی و خالص دست یافته ایم. بطوریکه سود خالص شرکت در سال 94، مبلغ 33 میلیارد و 500 میلیون تومان محاسبه می شود و حاشیه سود خالص "چکاپا" در سال 94، 27 درصد می باشد.

 

انتهای پیام

منبع: www.boursenews.ir

مزیت ها، پتانسیل های عرضه اولیه "چکاپا"
انتشار : ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

«چکاپا» شنبه عرضه اولیه می‌شود


«چکاپا» شنبه عرضه اولیه می‌شود

گروه بنگاه‌ها، آزاده حسینی: 10 درصد سهام شرکت گروه صنایع کاغذ پارس شنبه در فرا بورس با نماد «چکاپا» عرضه خواهد شد.

 

رئیس هیات‌مدیره شرکت گروه صنایع کاغذ پارس با بیان اینکه قیمت قطعی عرضه اولیه هنوز مشخص نیست، اما به فکر سود سهامداران هستیم، گفت: برای تامین مالی شرکت معتقد به استفاده از روش‌های نوین بودیم که از بین آنها فرابورس را انتخاب کردیم و در عرضه اولیه به فکر سود خریداران نیزهستیم. محمد جواد مقدم تصریح کرد: در سال 1392 نسبت به خرید این شرکت اقدام کرده و تنها تولید‌کننده انحصاری کاغذ از روش استفاده از باگاس در ایران هستیم و با توجه به مصرف کاغذ در کشور آینده پر سودی را برای شرکت پیش‌بینی می‌کنیم.

وی اظهار کرد: گرچه این واحد را زمانی که خریداری کردیم با 138 میلیارد تومان زیان مواجه بود، اما با روش‌های مدیریتی نوین موفق شدیم از سال نخست آن را سودده کنیم. مقدم میزان سرمایه‌گذاری برای خرید کارخانه را 77 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: کارخانه کاغذ پارس در سال 1349 ایجاد شده و امروز برای ایجاد چنین واحدی بالغ بر 2 هزار میلیارد تومان سرمایه نیاز است.

رئیس هیات‌مدیره شرکت گروه صنایع کاغذ پارس ادامه داد: این واحد 50 سال گذشته و در پی ایجاد واحد نیشکر هفت تپه ایجاد شده و از محصول ضایعات نیشکر که به آن باگاس گفته می‌شود، به عنوان مواد اولیه استفاده می‌کند؛ بنابراین تنها واحد تولیدی در ایران است که از قطع درخت کاغذ تولید نمی‌کند. احمد مقدم، مدیر عامل شرکت گروه صنایع کاغذ پارس نیز در جلسه معارفه شرکت میزان تولید کاغذ در دنیا را 400 میلیون تن عنوان کرد و گفت: 45 درصد سهم تولید کاغذ دنیا در آسیا و 27 درصد در اروپا و 21 درصد در آمریکای شمالی است. وی میزان سرانه مصرف کاغذ در ایران را نصف استاندارد دنیا اعلام و اظهار کرد: سرانه عرضه کاغذ در دنیا 58 کیلو گرم است درحالی‌که این رقم در ایران 20 کیلو گرم به ازای هر فرد است که تقریبا نصف میزان مصرف در دنیا است.

وی به فاصله بین میزان تولید و مصرف در ایران اشاره کرد و گفت با توجه به فاصله‌ای که بین عرضه و تقاضا وجود دارد این صنعت همواره واردات محور بوده و از همین رو توسعه در تولید از برنامه‌های پیش روی شرکت است. صابری معاون مالی و عضو هیات‌مدیره تولید شرکت نیز در خصوص آمار و اطلاعات مربوط به فروش و سود این شرکت ‌گفت: میزان فروش خالص شرکت در سال 1394 معادل 146 میلیارد تومان بوده که نسبت به سال قبل حدود 40 میلیارد تومان رشد داشته و سود ناخالص شرکت در سال 1394 معادل 39 میلیارد تومان بوده است. وی ادامه داد: میزان سود خالص ما 335 میلیارد ریال بوده و حاشیه سود و خالص این شرکت در سال گذشته ، 23 درصد رشد داشته و پیش‌بینی ما برای سود خالص شرکت در سال پیش‌رو معادل 313 میلیارد ریال است و سود هر سهم نیز 238 ریال است.

انتهای پیام

منبع: http://www.donya-e-eqtesad.com/

«چکاپا» شنبه عرضه اولیه می‌شود
انتشار : ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

"چکاپا" به اهالی بازار سرمایه معرفی می شود


در آستانه عرضه اولیه سهام شرکت

"چکاپا" به اهالی بازار سرمایه معرفی می شود

جلسه معارفه شرکت گروه صنایع کاغذ پارس با همراهی سرمایه گذاران، تحلیلگران و کارشناسان بازار سرمایه و نیز برخی از اصحاب رسانه امروز مورخ 95.02.14 از ساعت 15 الی 17 در محل هتل سیمرغ تهران برگزار می شود. همچنین حضور در آن برای کلیه اهالی بازار سرمایه آزاد است.
 
در آستانه عرضه اولیه 10 درصد از سهام شرکت گروه صنایع کاغذ پارس به منظور معرفی این مجموعه به اهالی بازار سرمایه جلسه معارفه ای امروز برگزار می شود.

بر اساس گزارش بورس نیوز، این جلسه با حضور مقامات و مدیران ارشد شرکت برگزار می شود تا آخرین وضعیت سودآوری و عملیاتی "چکاپا" و برنامه های مدیران آن برای سال جاری تشریح شود. بر این اساس، جلسه معارفه شرکت گروه صنایع کاغذ پارس با همراهی سرمایه گذاران، تحلیلگران و کارشناسان بازار سرمایه و نیز برخی از اصحاب رسانه امروز مورخ 95.02.14 از ساعت 15 الی 17 در محل هتل سیمرغ تهران برگزار می شود. همچنین حضور در آن برای کلیه اهالی بازار سرمایه آزاد است.

بر اساس این گزارش، شرکت گروه صنایع کاغذ پارس به عنوان تنها تولید کننده خمیر و کاغذ ویرجین با سرمایه بیش از یک هزار و 315 میلیارد ریالی که برای سال مالی منتهی به 30 آبان ماه 95 سود 238 ریالی را برآورد کرده، بر اساس عملکرد سه ماهه نخست سال مالی جاری موفق به تحقق سود 73 ریالی شده است.

بر اساس این گزارش، این مجموعه فعال در گروه محصولات کاغذی در نماد "چکاپا" در حالی آماده حضور در بازار فرابورس است که بموجب نزدیک شدن به زمان عرضه اولیه سهام "چکاپا"، سایر شرکت های هم گروه آن با افزایش تقاضا برای خرید سهام مواجه شدند. بطوریکه در دو نماد "چکاوه" و "چکان" شاهد تشکیل صف تقاضا برای خرید سهام هستیم.

انتهای پیام

منبع: http://www.boursenews.ir

"چکاپا" به اهالی بازار سرمایه معرفی می شود
انتشار : ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

برنامه بورس برای عرضه‌ سهام شرکت ها در سال 95


 

برنامه بورس برای عرضه‌ سهام شرکت ها در سال 95

مدیر پذیرش بورس اوراق بهادار تهران از عرضه‌ سهام شرکت هایی چون لیزینگ ملت ، پذیرش دیگر شرکت های گروه مالی ملت، شفا دارو ، یک تامبن سرمایه و دو شرکت انتقالی از فربورس و... در سال جدید خبر داد.
 

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، اسماعیل درگاهی با اشاره به برنامه عرضه‌های اولیه سهام شرکت های جدید در بورس تهران به فارس گفت: سهام شرکت لیزینگ ملت اگرچه از سال گذشته همچنان در فهرست عرضه‌های اولیه بورس باقی مانده اما مطابق با برنامه‌ریزی‌ها مقرر شده تا پس از برگزاری مجمع سال مالی 94 و انتشار اطلاعات عملکرد 12 ماهه دوره مالی اخیر این شرکت در نهایت تا قبل از پایان بهار امسال از طریق بورس تهران تا 10 درصد از سهام عرضه شود.

وی با بیان اینکه طی سال جاری شرکت های دیگری از گروه مالی ملت برای ورود به بورس تهران درخواست پذیرش خواهند داد، از برنامه‌ریزی برای عرضه سهام شرکت‌های تامین سرمایه در بورس خبر داد و گفت: سال گذشته برای نخستین بار سهام شرکت تامین سرمایه امید پذیرش شد و انتظار می‌رود پس از ثبت اطلاعات این شرکت نزد سازمان بورس، نماد معاملاتی آن در بورس تهران درج و برای نخستین بار عرضه شود.

این مقام مسئول از برنامه ریزی برای عرضه اولیه 10 درصدی سهام شرکت سرمایه گذاری شفا دارو از مجموعه شرکت‌های تابعه سرمایه گذاری گروه توسعه ملی در بهار 95 سخن گفت و افزود: پذیرش شرکت صنعتی مینو متعلق به گروه خودکفایی آزادگان و انتقال این نماد معاملاتی از بازار پایه توافقی به تابلوی دوم بورس در دستور کار قرار گرفته است.

درگاهی افزود: شرکت پتروشیمی ایرانیان (پترول) از مجموعه شرکت های تابع هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در فهرست پذیرش بورس تهران قرار گرفته و امسال نماد معاملاتی این شرکت از بازار عادی فرابورس به تابلوی معاملات بورس تهران منتقل خواهد شد.

وی با اشاره به صف های متقاضیان متعدد برای ارایه درخواست پذیرش در بورس تهران گفت: امسال با توجه به توسعه و رشد بازار سهام درخواست‌ های بسیاری برای پذیرش در بورس ارایه شده و تاکنون 4 شرکت خصوصی جدید نیز به طور مستقیم از سوی کارگزاری ها بازاریابی و ارایه شده است. از جمله این شرکت ها می توان به شرکت های ارس خودرو دیزل، آسان پرداخت و شرکت پتروشیمی مروارید اشاره کرد که برخی کارگزاری‌ها درخواست آنها را به هیات پذیرش ارایه کرده‌اند.

وی با اشاره به عرضه اوراق مشارکت نفتی 5 هزار میلیارد تومانی در اواخر سال گذشته ، گفت: دولت و متولیان بازار سرمایه معتقدند تامین مالی موضوع مهم طرح های توسعه‌ای و عمرانی کشور در سال جاری است. بر این اساس انتشار اوراق اسناد خزانه اسلامی و یا اوراق مشارکت نفتی در سال گذشته از سوی دولت نشان دهنده به نتیجه رسیدن دولت و اقدام عملی آن برای تامین مالی از طریق بورس بود.

به گفته وی پیش از این اغلب تمرکز های دولت بر درآمد نفتی و تسهیلات بانک ها متمرکز بود، اما اکنون به این نتیجه رسیده که باید از طریق بازار سرمایه نیز تامین مالی کرد. امسال برنامه انتشار اسناد خزانه اسلامی ، صکوک و اوراق مشارکت دولتی در دستور کار دولت برای عرضه در بورس قرار گرفته که میزان آن پس از تصویب بودجه امسال دولت در مجلس مشخص خواهد شد.

درگاهی در خاتمه گفت: زمینه مناسبی برای انتشار اوراق مشارکت طرح های عمرانی دولتی فراهم شده که از آن جمله می توان به برنامه‌ریزی برای انتشار اوراق مشارکت نفت فلات قاره در بورس تهران اشاره کرد. از طرفی ظرفیت های تخصصی یافته از سوی دولت برای گنجاندن تضامین و وثایق در کنار اوراق مشارکت دولتی باعث خواهد شد که عرضه اوراق بدهی در بازار سهام تقویت شود.

 

انتهای پیام

منبع: http://boursepress.ir

 

برنامه بورس برای عرضه‌ سهام شرکت ها در سال 95
انتشار : ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

یک شرکت جدید درج نماد شد و در نوبت عرضه اولیه ایستاد


شرکت سرمایه گذاری مسکن الوند درج نماد شد و در نوبت عرضه اولیه ایستاد

سرمایه گذاری مسکن الوند با سرمایه ۳۰ میلیارد تومانی در بازار اول معاملات فرابورس درج نماد شد و در نوبت عرضه اولیه سهام ایستاد.
 

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، اولین تحولات مربوط به پذیرش شرکت های جدید در سال جاری حکایت از آن دارد که سرمایه گذاری مسکن الوند درج نماد شده و در نوبت عرضه اولیه سهام ایستاده است.

براساس این گزارش، این شرکت 7 فروردین با نماد "ثالوند" به عنوان صد و سی و ششمین شرکت فرابورسی و پنجاه و پنجمین شرکت بازار اول معاملات فرابورس و در گروه املاک و مستغلات پذیرفته شده است.

سرمایه اسمی سرمایه گذاری مسکن الوند در تیر سال گذشته از 5 به 30 میلیارد تومان رسیده و دی ماه سال گذشته از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل شده است. سهامدار عمده و اصلی آن نیز گروه سرمایه گذاری مسکن است.

انتهای پیام

منبع: http://boursepress.ir

یک شرکت جدید درج نماد شد و در نوبت عرضه اولیه ایستاد
انتشار : ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

آمادگی برای عرضه ۱۰ درصدی سهام پتروشیمی نوری در بورس


 

آمادگی برای عرضه ۱۰ درصدی سهام پتروشیمی نوری در بورس

 

 

 

مدیرعامل شرکت پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس خبر داد؛

 مدیرعامل شرکت پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس از آمادگی این هلدینگ برای عرضه ٥ تا ۱۰ درصدی سهام پتروشیمی نوری (برزویه) در بورس و فرابورس برای سال ٩٥ خبر داد و گفت: این واگذاری با رعایت قوانین بورسی انجام خواهد شد.

     

    به گزارش پایگاه خبری «عصربازار»، عادل نژادسلیم در گفتگو با "شانا" با بیان این که پارسال شرکت هلدینگ خلیج فارس در بورس کالا و اوراق بهادار فعال‌ترین شرکت شناخته شد، گفت: در سال ٩٤ بخشی از سهام پتروشیمی های فجر در بورس عرضه شد و براساس برنامه ریزی صورت گرفته به مرور زمان سهام بقیه شرکت‌هایمان را عرضه خواهیم کرد.

    وی با اشاره به این که در سال ٩٥ هلدینگ خلیج فارس این آمادگی را دارد تا بخشی از سهام شرکت پتروشیمی برزویه را در بورس اوراق بهادار عرضه کند گفت: البته بورس هم باید شرایط لازم را داشته باشد و اجازه این کار را به ما بدهد.

    مدیرعامل شرکت پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس با تاکید بر این که تا پایان سال ٩٧ برنامه وسیعی برای هلدینگ خلیج فارس تدوین کرده ایم، گفت: این هلدینگ هم اکنون در مسیر سربالایی گام بر می دارد و امیدواریم تا سال ٩٧ وضع هلدینگ بسیار بسیار مناسب تر از قبل شود.

    بنا بر این گزارش، عملکرد موفق هلدینگ خلیج فارس در دو سال گذشته در بخشهای مختلف از جمله کسب رتبه ٤٤ در میان یکصد شرکت برتر پتروشیمی جهان و عنوان دومین شرکت برتر خاورمیانه، افزایش تولید و پر کردن بخش مهمی از ظرفیتهای خالی موجود در واحدهای تولیدی، حاصل به کارگیری درست نیروها،برنامه ریزی مدون و کنترل شده از یک سو و توجه ویژه در انتخاب مدیران ارشد پروژه ها و مجتمعهای تولیدی پتروشیمی بوده است.

    شرکت پتروشیمی خلیج فارس در سال ٩٢ در مجموع ١٥,٥ میلیون تن محصول روانه بازارهای داخلی و خارجی کرده، ظرفیت اسمی این شرکت هم اکنون سالانه ٢٢ میلیون تن است.

    هم اکنون تعداد زیر مجموعه های این شرکت از ١٥ به 60 شرکت افزایش یافته است. شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ خلیج فارس سالانه ٨ تا ٩ میلیارد دلار محصول صادر می کنند، در سال ٩٢ بر اساس اعلام نشریه های بین المللی این شرکت با ٨,٢ میلیارد دلار صادرات به عنوان دومین شرکت بزرگ تولید کننده محصولات پتروشیمی منطقه خاورمیانه شناخته شده است.

    شرکت‌های پتروشیمی بندر امام، گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان، شهید تندگویان، پارس، مبین، نوری (برزویه)، فجر، بوعلی سینا، اروند، خوزستان، بازرگانی پتروشیمی، ان پی سی اینترنشنال، شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی، شرکت عملیات غیرصنعتی و خدماتی صنایع پتروشیمی و شرکت ره آوران فنون پتروشیمی شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ خلیج فارس هستند.

    در اختیار داشتن ١١ درصد از ارزش بازار سرمایه بورس، سرمایه گذاری در بیش از 80 شرکت فعال در صنایع پتروشیمی به صورت مستقیم و غیرمستقیم، تنوع فعالیت در شرکتهای زیرمجموعه و قابلیت نهفته در عرضه سهام شرکتهای زیر مجموعه در بازار بورس و فرابورس مزیت رقابتی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس از منظر بورس به شمار می آید.

     

     

    انتهای پیام

    منبع: http://asrebazar.com

    آمادگی برای عرضه ۱۰ درصدی سهام پتروشیمی نوری در بورس
    انتشار : ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵

    برچسب های مهم

    سهام بزرگترین معدن ایران عرضه می شود


    رویدادهای جدید دو قلوی سنگ آهن/ سهام بزرگترین معدن ایران عرضه می شود

    معاون سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات با اعلام رویدادهای جدید و مثبت برای دو شرکت گل گهر و چادرملو، از برنامه پذیرش و عرضه اولیه سهام بزرگترین معدن ایران در بورس با سرمایه ۸۰۰ میلیارد تومانی خبر داد.
     

     

    مرتضی علی اکبری در گفت وگو با پایگاه خبری بورس پرس، با اشاره وقوع رویدادهای مثبت برای شرکت های معدنی و سنگ آهنی اظهار داشت: طی روزهای گذشته ، هیات دولت مصوبه ایی را اصلاح و ابلاغ کرد که مربوط به بخشنامه ابلاغی 6 فروردین 92 و در ارتباط با شرکت های سنگ آهنی است. این مصوبه بخشی از ابهامات سال های اخیر را برطرف کرد.

    وی ادامه داد: از سوی دیگر بعد از ریزش شدید قیمت جهانی سنگ آهن، از اسفند سال گذشته قیمت این محصول در بازارهای جهانی با رشد 5 درصدی مواجه و موجب افزایش امیدواری به بهبود شرایط این محصول و شرکت های تولید کننده شده است.

    این مقام مسئول با اشاره به ارزندگی شرکت های معدنی و سنگ آهنی ، درباره دوقلوی سنگ آهنی هم توضیح داد: این دو شرکت درحالی طی سال جاری برنامه های طرح و توسعه متعددی دارند که طی یک ماه آینده پروژه 5 میلیون تنی گندله سازی شرکت گل گهر به همراه فاز اول نیروگاه 500 مگاواتی آن به بهره برداری می رسد.

    علی اکبری ادامه داد: همچنین علاوه بر راه اندازی نیروگاه حرارتی و 500 مگاواتی چادرملو، بهره برداری از طرح فولاد یک میلیون تنی این شرکت طی ماه آینده آغاز می شود.

    وی از رویداد مهم دیگری در سطح دولت هم خبر داد و به بورس پرس گفت: هیات دولت بزرگترین معدن کشور را با شمش فولاد 7.5 درصدی جهت بهره برداری 25 ساله در اختیار شرکت گهر زمین قرار داد تا ضمن رفع دغدغه سهامداران از این بابت ، زمینه حضور این شرکت در بورس فراهم شود.

    وی با اشاره به نقش این معدن در تامین 10 میلیون تنی کنسانتره و 10 میلیون تنی گندله، افزود: به این ترتیب از طریق سهامداران عمده این شرکت که دارای سرمایه 800 میلیارد تومانی است، مقدمات حضور شرکت گهرزمین در بورس فراهم شده و انتظار می رود بعد از طی تشریفات و پذیرش در بورس ، سهام آن در بازار عرضه اولیه شود.

    به گفته وی در ترکیب سهامداری شرکت گهر زمین ( که دارای ذخیره 600 میلیون تا یک میلیارد تنی است)، شرکت های توسعه معادن و فلزات با 20 درصد، سرمایه گذاری امید با 27 درصد، گل گهر و سرمایه گذاری غذیر با 30 و 27 درصد حضور دارند.

     

    انتهای پیام

    منبع: http://boursepress.ir

    سهام بزرگترین معدن ایران عرضه می شود
    انتشار : ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵

    برچسب های مهم

    "چکاپا"درج شد و در صف عرضه اولیه ایستاد


    "چکاپا"درج شد و در صف عرضه اولیه ایستاد/ دیپلمه کارآفرین مالک ۹۹ درصد سهام

    شرکت کاغذ پارس که ۹۹ درصد سهام آن متعلق به یک دیپلمه کارآفرین است، با سرمایه ۱۳۱ میلیارد تومانی در بازار عادی فرابورس درج نماد شد و در نوبت عرضه اولیه ۱۰ درصدی سهام ایستاد.
     

    به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، جدیدترین تحولات مربوط به پذیرش شرکت های جدید در فرابورس نشان می دهد گروه صنایع کاغذ پارس در فرابورس درج نماد شده و در نوبت عرضه اولیه 10 درصدی سهام ایستاده است.

    براساس این گزارش، این شرکت با نماد معاملاتی "چکاپا" ، سرمایه 131 میلیارد تومانی و سال مالی 30 آبان، به عنوان شصت و نهمین شرکت در گروه محصولات کاغذی و در بازار دوم معاملات فرابورس درج شده است.

    مدیران کاغذ پارس اولین سود هر سهم سال مالی 30 آبان جاری را 238 ریال سود پیش بینی کرده اند.

    این شرکت از سال 1346 در هفت تپه شوش ( واقع در استان خوزستان) توسط بانک صنعت و معدن، بانک اعتبارات صنعتی، موسسه CIF وابسته به بانک جهانی و سرمایه گذاران بخش خصوصی تاسیس شد و از سال 57 به بانک صنعت و معدن و سپس دو زیر مجموعه این بانک یعنی سرمایه گذاری صنعت و معدن و آتیه دماوند منتقل شد.

    سپس 9 مهر 92 این شرکت که تنها واحد تولید‌کننده کاغذ چاپ و تحریر از باگاس (تفاله نیشکر) در ایران بشمار می رود توسط شخصی به نام محمد جواد مقدم به ارزش 77 میلیارد تومان خریداری شد.

    مقدم رئیس هیات مدیره این شرکت با مدرک دیپلم بوده و سال‌ها در صنعت پلیمر و پتروشیمی قم فعالیت داشته و به عنوان کارآفرین برتر و صادرکننده نمونه کشوری شناخته شده است. وی دارای سوابق رئیس هیات مدیره در شرکت های الیاف گلریز قم، گلریز پلیمر قم و گلریز صنعت شوشتر است. احمد مقدم نیز مدیرعامل کاغذ پارس است.

    انتهای پیام

    منبع: http://boursepress.ir

    "چکاپا"درج شد و در صف عرضه اولیه ایستاد
    انتشار : ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵

    برچسب های مهم

    16شرکت آماده عرضه اولیه


     
    مدیرعامل فرابورس خبر داد:

    16شرکت آماده عرضه اولیه

    مدیرعامل فرابورس با اینکه متولیان بازار پیگیر دغدغه افزایش سرمایه از مازاد تجدید ارزیابی و تنفس یکساله هستند از برنامه عرضه اولیه ۱۶ شرکت و اضافه شدن سه صنعت جدید خبر داد.

     

    به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، امیر هامونی امروز در جریان نشستی مطبوعاتی با خبرنگاران حوزه بازار سرمایه که امروز بعد از دو سال تاخیر برگزار شد ضمن اعلام آماری از معاملات سال گذشته و اقدامات انجام شده از برنامه عرضه اولیه 16 شرکت جدید در سال جاری، اضافه شدن دو صنعت هلتداری و دامداری و ورود شرکت‌های هواپیمایی، تامین مالی بنگاه های کوچک و متوسط ، پیگیری متولیان بازار برای حل و فصل دغدغه افزایش سرمایه از مازاد تجدید ارزیابی و... خبر داد.

     

    عضویت فرابورس ایران در مجامع بین‌المللی

     

    وی درباره اقدامات بین المللی گفت: در پی عضویت فرابورس ایران در مجامع بین‌المللی مانند فیاس و OIC ، عضو کارگروه شرکت‌های کوچک و متوسط فیاس شده و توانسته ایم در کنار بورس های ترکیه، مصر و قزاقستان عضو کارگروه SME شویم. در این کارگروه روی پلت فرم ادغام شرکت های کوچک و متوسط کار می شود که فرابورس از این حیث تجربیات قابل قبولی دارد که مورد توجه اعضا نیز قرار گرفته است.

     

    وی ادامه داد: طی 7 سال گذشته 250 مورد ادغام و تملیک در فرابورس صورت گرفت که اغلب آنها نیز از سوی دولت انجام شده است.

     

    این مقام مسئول به ارایه دستاوردهای عضویت فرابورس در OIC (بورس های سازمان کنفرانس اسلامی) پرداخت و گفت: کسب رتبه سوم ارزش معاملات و صندوق های قابل معامله و علاوه بر آن کسب رتبه ششم در تامین مالی از طریق عرضه های عمومی و تعداد عرضه های اولیه از جمله دستاوردهای ما در این نهاد است.

     

    چند آمار برای عملکرد سال گذشته

     

    هامونی به افزایش قابل توجه سهم تامین مالی بازار سرمایه از بازار اوراق بدهی کشور اشاره کرد و گفت: سهم 2 درصدی کل بورس ها در تامین مالی از بازار اوراق بدهی کشور به 46 درصد رسیده است.

     

    وی با ارایه آماری از میزان پذیرش شرکت ها در بازار اول و دوم، عرضه های اولیه، گشایش نماد، پذیره نویسی صندوق های قابل معامله و زمین و ساختمان، اظهار داشت: طی سال گذشته و با ورود شرکت ها و ابزارهای جدید، 17 هزار میلیارد تومان به ارزش روز فرابورس افزوده شد. ارزش معاملات کل بازارها و ابزارهای فرابورس نیز با 36 درصد رشد به بیش از 45 هزار میلیارد تومان رسید.

     

    وی به استقبال سهامداران به سرمایه گذاری در صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله اشاره کرد و اظهار داشت: رشد نجومی را در معاملات این ابزار شاهد بودیم به طوری که 1000 میلیارد تومان معامله روی این صندوق ها در سال 94 ثبت شد.

     

    مدیرعامل فرابورس درباره اوراق تسهیلات مسکن نیز گفت: از طریق این اوراق، طی 5 سال گذشته 20 هزار میلیارد تومان تامین مالی خرد از سوی مردم صورت گرفته است. در سال 94 نیز 5.2 هزار میلیارد تومان تسهیلات بانک مسکن به 112 هزار نفر پرداخت شده است. بنابراین یک سوم کل تامین مالی فرابورس در سال گذشته مربوط به اوراق تسهیلات مسکن موسوم به «تسه» بود.

     

    خارجی ها علاقمند اوراق تضمین شده دولتی هستند

     

    هامونی به موضوع ورود سرمایه گذاران خارجی و علاقه مندی این گروه به سرمایه گذاری در ابزارهای با درآمد ثابت اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاران خارجی پیش از ورود به یک صنعت یا شرکت بررسی های بعضا طولانی را انجام می دهند. از همین رو انواع اوراقی که با ضمانت دولت منتشر می شود با استقبال این گروه از سرمایه گذاران مواجه شده است.

     

    وی با اشاره به عضویت سازمان بورس در سازمان بین المللی کمیسیون های اوراق بهادار (آیسکو) اظهار امیدواری کرد پرونده عضویت شرکت فرابورس نیز در فدراسیون جهانی بورس ها (WFE) به جریان بیفتد.

     

    وی با تاکید بر سهم بازار سرمایه کشور از رشد اقتصادی در سال 95 ، اظهار داشت: در بودجه سال جاری ارقام قابل توجهی در بحث تامین سرمایه از طریق بازار سرمایه دیده شده و قرار است از سوی دولت، 62000 میلیارد تومان تامین مالی در اقتصاد ایران انجام شود. همچنین انتشار 10 هزار میلیارد تومان اوراق اسناد خزانه اسلامی با سررسید زیر یک سال و 7500 میلیارد تومان اوراق خزانه اسلامی با سررسید یک تا سه سال از جمله مجموع اوراق منتشر شده سال جاری خواهد بود.

     

    به گفته وی در همین ارتباط نخستین صکوک اجاره دولت به ارزش 500 میلیارد تومان روز شنبه عرضه شد.

     

    52 میلیون نفر در سهام عدالت

     

    مدیرعامل فرابورس با بیان اینکه این بازار آماده پیاده سازی معاملات سهام عدالت بر اساس مدل های مختلف مد نظر دولت و مجلس است، گفت: یکی از بخش های مهم خصوصی سازی که توجه ویژه ای به آن شده موضوع سهام عدالت است و 52 میلیون نفر صاحبان اصلی آن هستند.

     

    وی با اشاره به پرتفوی شفاف سهام عدالت، خاطرنشان کرد: بخشی اعظمی از شرکت های موجود در این پرتفوی در بورس در حال معامله است و تنها بخش کوچکی از این شرکت ها وارد بورس نشده اند.

     

    متولیان بازار پیگیر دغدغه افزایش سرمایه از مازاد تجدید ارزیابی

     

    هامونی درباره شایعه تعویق یک ساله اجرای مصوبه جدید هیات وزیران در مورد نحوه افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها ، اظهار داشت: از ابتدای امسال با ابلاغ مصوبه جدید دولت در زمینه افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها و نحوه ثبت حسابداری آن در حساب حقوق صاحبان سهام بر خلاف سال قبل این افزایش سرمایه با احتساب مالیات 25 درصدی بر عملکرد شرکت تمدید شده است.

     

    وی ادامه داد: با این حال متولیان بازار سرمایه پیگیری لازم برای حل و فصل این دغدغه بازار سهام را با نهادهای مربوطه در دستور کار قرار داده و همچنان برای تنفس یک ساله این قانون با معافیت مالیاتی این پیگیری ها ادامه دارد.

     

    عرضه اولیه 16 شرکت و اضافه شدن 3 صنعت جدید

     

    هامونی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بعد از 17 عرضه اولیه سال گذشته، چند شرکت در صف عرضه اولیه هستند؟ گفت: در حالی 31 شرکت جدید در فرابورس پذیرش شده اند که 16 شرکت درج نماد شده و آماده عرضه اولیه سهام هستند.

     

    وی ادامه داد: این شرکت ها از صنایع مختلفی همانند کاغذ، ساختمان، حمل و نقل ریلی و دریایی، نفت، شیمیایی و مواد شوینده تشکیل شده اند. در این میان برای اولین بار شرکت هایی از صنعت هتلداری و دامداری را که جزو صنایع با ظرفیت قابل توجه هستند وارد فرابورس کنیم. همچنین ورود صنعت حمل و نقل هوایی در دستور کار قرار گرفته که مذاکرات آن ادامه دارد.

     

    انتهای پیام

    منبع: http://boursepress.ir

     

     

     

     

    16شرکت آماده عرضه اولیه
    انتشار : ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵

    برچسب های مهم


    تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

    فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما